کیک هویج

کیک هویج

 

آرد  ۱ و ۳/۴ پیمانه سرخالی
شکر  ۱ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
هویج رنده شده ۲ پیمانه
روغن مایع  ۳/۴ پیمانه
وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
دارچین ۲ قاشق چایخوری
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
مغز گردو ۱/۲ پیمانه

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای آماده سازی کیک هویج اول تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن خوب هم میزنیم تا رنگش تغییر کند. بعد روغن را بهش اضافه میکنیم.

آرد، دارچین، بکینگ پودر و نمک را با هم الک می کنیم و کم کم به تخم مرغ ها اضافه می کنیم.

در مرحله آخر هویج رنده شده و گردوی خرد شده را به مخلوط کیک هویج اضافه میکنیم. با لیسک مواد را به صورت دورانی با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شود.

کف قالب را از قبل چرب و آرد پاشی می کنیم و مایه کیک هویج را در قالب میریزیم و سپس در فر که از یک ربع قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است به مدت  ۴۵ دقیقه قرار میدهیم. (البته در فرهای مختلف این مدت زمان متفاوت است، اواخر پخت کیک هویج یک چنگال یا خلال را در کیک فرو کنید اگر مواد به آن نچسبید کیک آماده است.)

بعد از پخت کیک هویج را از فر خارج می کنیم و بعد از اینکه کیک مقداری خنک شد از قالب جدا میکنیم. و در ظرف مورد نظر برمی گردانیم.

کیک هویج شما آماده ست. می توانید آنرا با خامه تزیین کنید.

About گروه مقاله نویسی کادوکارت

در کنار کمک به تولد مجموعه کادوکارت , نوشتن جز دغدغه های همیشگی ایشان می باشد.

پست هاي مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *