یک نوع سس مخصوص برای چیپس سیب زمینی

یک نوع سس مخصوص برای چیپس سیب زمینی

واقعا به جرات میتونم بگم که یکی از خوراکی های مورد علاقه هر سن و هر شخصیتی چیپس سیب زمینی است که معمولا با سس گوجه البته با طعم های مختلف میل می شود ترکیب چیپس سیب زمینی با سس پیاز کاراملی یک پیش غذای عالی برای پذیرایی از میهمانان تان است.که امروز میخاییم نحوه صحیح درست کردن آن را آموزش بدهیم

چیپس سیب زمینی با سس کاراملی با عصاره پیاز

طرز تهیه:

حدود ۲۵ دقیقه پیازهایی را که خلال کرده ایم روی حرارت متوسط اجاق گاز تفت دهید تا کاملا به رنگ کاراملی دربیاید.
در نهایت یک قاشق غذاخوری آب را به آن اضافه کرده و روی حرارت بسیار کم بگذارید تا آب به خرد پیازها برود.
کاملا اجازه بدیهد که پیاز ها سرد شوند .
حدود یک قاشق غذاخوری از پیازهای سرخ شده را کنار بگذارید.

یک کاسه دیگر می آوریم و دوغ و خامه ترش و نمک آماده می کنیم
درون کاسه بزرگی دوغ، خامه ترش و نمک را با هم قاطی می کنیم.
پیازهای کاراملی شده را درون این سس ریخته و هم می زنیم .
برای تزیین یک قاشق پیاز کاراملی که از قبل کنار گذاشته بودیم را روی سس بریزید.
این سس را همراه با چیپس میل کرده و از طعم متفاوت ان لذت ببرید. واقعا خشمزه است حتما امتحان کنید

مواد لازم برای این سس خوشمزه

روغن زیتون : ۲ قاشق غذا خوری
پیاز شیرین خلالی شده : ۲ عدد یا تقریبا ۵ فنجان
خامه ترش : ۱ فنجان
دوغ : ۱/۲ فنجان
نمک  : ۱ قاشق چای خوری

About گروه مقاله نویسی کادوکارت

در کنار کمک به تولد مجموعه کادوکارت , نوشتن جز دغدغه های همیشگی ایشان می باشد.

پست هاي مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *