طرز پخت گراتن اسفناج و پاستا

طرز پخت گراتن اسفناج و پاستا

طرز تهیه این غذای لذیذ و خوشمزه :
ابتدا اجاق فر خود را از قبل روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و ظرف مناسب پیرکس یا هر ظرف نچسب دیگری را کمی چرب کنید.
تمام پاستا ها روی پاکت دستور پخت و مدت زمان ابکش شدن دارند پاستا را طبق دستور روی بسته آماده و آبکش کنید.
داخل ماهیتابه سیر رنده شده بریزید سیر را در روغن تفت دهید و اسفناج را با کمی نمک و فلفل اضافه کنید.
پاستا و اسفناج را در نهایت با هم مخلوط کنید، و در آخر خامه و سپس پنیر روی آن بریزید و بگذارید به مدت نیم ساعت و تا زمانی که روی آن طلایی و ترد شود، بپزد.

مواد لازم:

پاستای درشت : نیم کیلوگرم

اسفناج تازه و ریز : ۶پیمانه
روغن زیتون : ۳ قاشق غذاخوری

سیر خرد شده : ۲حبه
نمک و فلفل : به میزان لازم

پنیر پارمیزان رنده شده : یک چهارم پیمانه

خامه : یک پیمانه

 

About گروه مقاله نویسی کادوکارت

در کنار کمک به تولد مجموعه کادوکارت , نوشتن جز دغدغه های همیشگی ایشان می باشد.

پست هاي مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *