دستور پخت یک مدل غذا با مارچوبه

سالاد سیر و میگو و مارچوبه:

مدت زمان پخت: ۲۵ دقیقه

مواد لازم:

میگو پخته ۵۰۰ گرم
مارچوبه پاك شده ۱ شاخه
گوجه فرنگی خرد شده ۱ عدد
سیر له شده ۴ عدد
جعفری خرد شده ۳ قاشق غذا خوری
سر كاهوخرد شده ۱عدد
نمك و فلفل سیاه به مقدار دلخواه
سس سالاد:
آبلیمو ۳ قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
خردل ۱قاشق غذا خوری
عسل ۱قاشق چایخوری
نمك و فلفل سیاه به میزان دلخواه

طرز تهیه:
۱- سیر را له كنید و بگذارید تا ۵ دقیقه بماند.
۲- میگوها را بپزید و با حوله كاغذی خشك كنید..
۳- به مدت ۵ دقیقه مارچوبه ها را تفت دهید.
۴- آبلیمو،روغن زیتون،خردل،عسل،سیر،نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید.آنها را روی میگو ،مارچوبه،جعفری و گوجه بریزید و بگذارید تا به مدت ۱۵ دقیقه در آن بخیسد..سپس سر كاهو را خرد كرده و به مواد بیافزایید.

مرغ سرخ كرده با مارچوبه

مدت زمان پخت: ۱۵ دقیقه

مواد لازم:

پیاز خرد شده ۱عدد متوسط
مارچوبه خرد شده ۱شاخه
آب مرغ ۱قاشق غذا خوری
زنجبیل تازه ۱ قاشق غذا خوری
سینه مرغ تكه شده
سس سویا ۲ قاشق غذا خوری
سركه ۱قاشق غذا خوری
فلفل تند خرد شده مقداری
نمك و فلفل سفید به مقدار دلخواه

طرز تهیه

۱- پیاز را خرد كرده و سیر را له كنید و بگذارید تا ۵ دقیقه بمانند.
۲- یك قاشق غذا خوری آب مرغ در ظرفی گرم كنید،سپس پیاز را به مدت ۲ دقیقه با حرارت متوسط در آن تفت دهید.
۳- زنجفیل ،سیرومرغ را به آن اضاف كنید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه در آن هم بزنید.
۴- مارچوبه،سس سویا،سركه و فلفل تند را به آن اضاف كنید و هم بزنید.سپس سر ظرف را ببندید تا به مدت ۲-۳ دقیقه بپزد.در آخر نمك و فلفل روی آن بریزید و میل كنید.

About گروه مقاله نویسی کادوکارت

در کنار کمک به تولد مجموعه کادوکارت , نوشتن جز دغدغه های همیشگی ایشان می باشد.

پست هاي مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *